Uusi INEZ-kanava vapaasti katsottavissa Digitan verkossa

Digitan jakelemien vapaasti katsottavien kanavien määrä kasvoi, kun nuorille suunnattu INEZ-kanava aloitti lähetyksensä torstaina 9.5.2019 kanavapaikalla 19.

INEZ-kanavan ja muut Digitan lähetykset saat näkyviin UHF-antennilla. Kaupastamme löydät laadukkaat Televes- ja Finnsat-merkkiset UHF-antennit. Katollesi voisi sopia mm. Televesin T149922 tai Finnsatin UHF28

Jos et ole varma, millainen UHF-antenni olisi juuri sinun käyttöösi paras tai haluat varmistaa antennin ammattimaisen asennuksen ja oikean suuntauksen, ota yhteyttä Pauliin 0400496754 ja anna meidän hoitaa työ puolestasi. 

Lisätietoa uudesta kanavasta löydät Digitan tiedotteesta:

9.5.2019 15.00

INEZ-kanava aloittaa lähetykset Digitan verkoissa 9.5.2019 kanavapaikalla 19

Digitan jakelemien vapaasti katsottavien kanavien määrä kasvaa jälleen, kun INEZ-kanava aloittaa lähetyksensä torstaina 9.5.2019 kanavapaikalla 19. Kanavan peittoalue on 98 prosenttia kotitalouksista.

”INEZ on nuorekas viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median ainutlaatuiseksi viihdekokonaisuudeksi. Luomme kohderyhmämme ehdoilla raikkaita sisältöjä, joihin vaikuttavat sosiaalisen median nopeatempoinen rytmi ja ilmiöt”, kertoo INEZ Median kaupallinen johtaja Heidi Tammiruusu. ”Ohjelmistomme sydän on arkipäivisin antennitalouksissa näkyvä Famestream-livelähetys klo 15.00 - 17.00 välillä. Katsomista voi jatkaa saumattomasti hybridi-tv:llä ja lisäksi tarjolle avautuu laaja ohjelmakirjastomme”, kertoo Tammiruusu.

”INEZin konsepti on juuri sitä mitä televisio pystyy tällä hetkellä parhaimmillaan tarjoamaan. INEZ yhdistää jakeluteitä laajemmaksi kokonaisuudeksi, joka hyödyttää sekä katsojia että mediayhtiöitä. Suosituimmat nettisisällöt kannattaa ehdottomasti nostaa myös isoon ruutuun”, sanoo Digitan videojakeluliiketoiminnasta vastaava johtaja Teppo Ahonen. ”Digitan ratkaisut mahdollistavat nettisisältöjen kasvattamisen ensin netin kautta isolle ruudulle ja siitä luontevasti aina suurten yleisöjen tv-jakeluun. Näissä ratkaisuissa antenni-tv-jakelu, nettijakelu ja hybridi-tv voidaan yhdistää saumattomaksi palvelukokonaisuudeksi”, jatkaa Ahonen.

inez_logo_yellow_purple

Hybriditelevisioiden määrä jo puoli miljoonaa

Hybridi-tv on älytelevisio, joka mahdollistaa tv-kanavaan ja yksittäisiin tv-ohjelmiin liitettävät lisäpalvelut. Esimerkkeinä hybridi-tv:n lisäpalveluista ovat muun muassa äänestäminen televisio-ohjelmissa ja vuorovaikutteinen tv-mainonta. Kanavien yhteyteen tuodut hybridi-tv-palvelut näkyvät tällä hetkellä Digitan antenni-tv-verkossa ja Telian Kaapeli-TV:ssä.

Hybridi-tv-laitteiden suosio kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä aktiivisesti hybridi-tv-palveluita käyttäviä laitteita on jo yli puoli miljoonaa ja määrä kasvaa koko ajan. INEZ-kanavan näkyvyyden Digitan antenni-tv-verkossa voi tarkistaa Digitan Karttapalvelusta.

INEZ-kanavan lähetyksiä voi seurata antenniverkossa arkipäivisin klo 15-17. Nettiin kytketyllä hybridi-tv:llä lähetys ja laaja ohjelmakirjasto on käytettävissa 24/7.

INEZ Media tulee täydellä vauhdilla osaksi suomalaista mediakenttää. Kyseessä on ainutlaatuinen viihdekonsepti, joka yhdistää perinteisen television ja modernin sosiaalisen median viihdekokonaisuudeksi, josta katsojan on helppo nauttia. www.inez.fi

Digita omistaa ja operoi Suomen johtavaa valtakunnallista maanpäällistä televisio- ja radioverkkoa ja on maan suurin riippumaton tietoliikennemastojen omistaja. Yhtiö on digitaalisen infrastruktuurin ja palveluiden tarjoaja. Digitan palveluihin kuuluvat tietoliikennemastot, konesali- ja esineiden internet (IoT) -palvelut ja tulevaisuuden broadcasting-palvelut. Palveluita tarjotaan maan suurimmille matkapuhelinoperaattoreille, internet- ja mediayhtiöille, infrastruktuuriyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Digitassa työskentelee valtakunnallisesti 180 alan osaajaa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusmaksut 20.4.2016 alkaen:
  • Yli 1,00€ verkkokauppa tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua
  • Kaikki summat alv 0%.
    Maksuehto: Tiliasiakkaille 14 pv netto.
    Viivästyskorko: korkolain mukainen.
    Vakuutukset: Vahinkotapauksissa ota yhteys 0207 420 100.
    Muistutukset: Toimitusta tai laskua koskevat kahdeksan (8) päivää niiden saapumisesta.
    Palautukset: Huomautusaika on kahdeksan (8) päivää. Palautusta (virheetön tavara) ei voi tehdä ilman tavarantoimittajan lupaa. Hyvitys on -20% laskutetusta hinnasta. Mikäli tuote ei ole ehjässä alkuperäispakkauksessa, ei palautusta hyväksytä. Erikoistilauksia ei voida palauttaa, mikäli toimitus on ollut asiakkaan tilauksen mukainen. Palautusrahdin maksaa asiakas. Lainaksi lähetetyt tuotteet veloitetaan normaalisti, ellei niitä palauteta virheettöminä ilman asiakkaan tuotteeseen tekemiä merkintöjä. Palautusluettelo sisältää palautuksen hyväksyjän nimen, palautuksen syyn, palautuksen määrän ja toimituspäivän.
    Muutokset: Pidätämme oikeuden hintoja ja laitteita koskeviin muutoksiin. Kaikki tiedot perustuvat hinnaston tekohetkellä käytössä oleviin tietoihin.
    Takuu: 12-36kk. Takuu korvaa ainoastaan laitteen korjauksen, ei välillisiä kustannuksia. Laitteen vaihtamiseen liittyvät kustannukset eivät kuulu takuun piiriin.
'